Λειτουργία νέου βρεφικού τμήματος στον 10ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος του Δήμου Ιωαννιτών.

Ένα νέο τμήμα φιλοξενίας βρεφών θα αρχίσει την λειτουργία του στον 10ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Περάματος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έχοντας ικανοποιήσει τις αιτήσεις για φιλοξενία νηπίων (2,5 έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση) στους παιδικούς σταθμούς του. Kαι αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για τη φιλοξενία ακόμα περισσότερων βρεφών που είχαν μείνει εκτός των βρεφονηπιακών σταθμών. Eντάχθηκε στο «πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων και των Νομικών Προσώπων από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Με σκοπό την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής & βρεφονηπιακής φροντίδας».

Με την βοήθεια την Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών προχώρησε με ταχύτατους ρυθμούς στην αδειοδότηση, διαμόρφωση και εξοπλισμό. Ενός νέου τμήματος βρεφών που θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει δεκαέξι επιπλέον βρέφη στον συγκεκριμένο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο βασικό στόχο του, ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες για φιλοξενία βρεφών και νηπίων με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Πηγή: epirus.news