Έκκληση βοήθειας συμπολιτών σε οικογένεια που έχει ανάγκη, μέσω της δράσης «Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισε το σε κάποιον που το έχει ανάγκη»

Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του ΟΚΠΑΠΑ : «Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισε το σε κάποιον που το έχει ανάγκη»

Ο ΟΚΠΑΠΑ καλεί τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στην έκκληση βοήθειας που αφορά: Μια μονογονεική οικογένεια με ένα ανήλικο παιδάκι, ωφελούμενη της δομής του κοινωνικού παντοπωλείου του ΝΠΔΔ ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ιωαννιτών, χρειάζεται άμεσα την στήριξη των συμπολιτών μας. Η μητέρα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είναι άνεργη και έχουν μετακομίσει πρόσφατα στα Ιωάννινα ζώντας σε ένα σπίτι χωρίς έπιπλα και οικιακές συσκευές.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ή ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ
  • ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ
  • ΨΥΓΕΙΟ
  • ΚΑΝΑΠΕ
  • ΚΡΕΒΑΤΙ
  • ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ
  • ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00 -15:00 στο τηλ: 2651361402, 2651054269.

Η ανάγκη αυτή υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς όπως είναι γνωστό το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, παρέχει είδη πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενα άτομα, κυρίως τρόφιμα και μη ευπαθή προϊόντα καθώς και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη οικιακής χρήσης, παιχνίδια, βιβλία κ.τ.λ. με την προϋπόθεση πως έχουν ελεγχθεί και βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Αν έχετε αντικείμενα (όπως κρεβάτια, στρώματα, παιδικά είδη όπως: παιδικά καρότσια, κούνιες,) μεταχειρισμένα έπιπλα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον ή ηλεκτρικές συσκευές / μικροσυσκευές όπως: ραδιόφωνα, συσκευές σιδερώματος κ.α. σε καλή κατάσταση ή οτιδήποτε άλλο δεν σας είναι πλέον ωφέλιμο, μπορείτε να τα χαρίσετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών.

Δ/νση Κοινωνικού Παντοπωλείου: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11(ΚΕΠΑΒΙ) γραφείο 126,

Τηλ. Επικοινωνίας: 2651361402 & 2651030504

Καθημερινές 7:00 με 15:00

Πηγή: epirus.news