Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πρέβεζας με τη Διοίκηση της «ΚτΥπ ΑΕ» και έναρξη συνεργασίας σε τρεις άξονες

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος πραγματοποίησε στην έδρα της «ΚτΥπ ΑΕ» (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε) συνάντηση εργασίας η οποία και αποτελεί τον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο της ΚτΥπ ΑΕ κ. Τιμολέοντα Κατσίπο, το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Γιάνναρη καθώς και τα αρμόδια στελέχη των τομέων της ατζέντας της συναντήσεως.

Στη μακροσκελή συνάντηση που έγινε σε άριστο κλίμα ο Δήμαρχος Πρέβεζας ενημέρωσε τόσο τον Πρόεδρο και το Διευθύνοντα Σύμβουλο όσο και τα στελέχη της ΚτΥπ ΑΕ αλλά και παρέδωσε τα αρχικά ενημερωτικά για τα θέματα του νέου Νοσοκομείου, ενός νέου Νηπιαγωγείου και ειδικών σχολείων αλλά και την παροχή από το φορέα της υλικοτεχνικής υποδομής της αρμοδιότητος του στα σχολεία του Δήμου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία ενός πλάνου για τις επόμενες απαιτούμενες διαδικασίες προς την ΚτΥπ Α.Ε. ώστε να δρομολογηθούν σε μία στενή συνεργασία τα εν λόγω projects με την αρχή του νέου έτους.

Πηγή: epirus.news