Επίσκεψη στα Μάρμαρα, τα έργα που είναι σε εξέλιξη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας στα Μάρμαρα, ενός έργου που αποτελούσε αίτημα ετών για τους κατοίκους της περιοχής.

Την περιοχή επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ όπου ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των εργασιών από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Αρλέτο και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Η αναβάθμιση της κεντρικής πλατείας και η συντήρηση υποδομών με προϋπολογισμό 250 χιλιάδων ευρώ είναι ένα από τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή και εντάσσεται σε ένα ευρύ σχεδιασμό που έχει εκπονηθεί ώστε να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα.

«Βρισκόμαστε σε ένα χρονικό σημείο όπου δεκάδες έργα σε όλη την έκταση του Δήμου είναι σε εξέλιξη. Αρκετά ακόμη θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί κάτω από πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες μπορέσαμε να προχωρήσουμε ένα ευρύ φάσμα έργων, μικρών και μεγάλων που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος υπογράμμισε ότι η ανάπλαση της πλατείας στα Μάρμαρα για χρόνια έμενε υπόσχεση. Σήμερα γίνεται πράξη και αποτελεί μία από τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται στην ευρύτερη περιοχή.

«Στα Μάρμαρα, τα Κάτω Μάρμαρα και τα Καρδαμίτσια έχουμε δρομολογήσει μία σειρά σημαντικών έργων. Προφανώς δεν λύνονται όλα τα προβλήματα. Όμως βάζουμε τα θεμέλια ώστε σταδιακά να προχωρήσουν υποδομές που είναι απαραίτητες σε αυτή την περιοχή και στους κατοίκους της», σημείωσε ο κ. Αρλέτος.

Πηγή: epirus.news