Ανοίγει και πάλι τις πόρτες του το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μεγάλου κύκλου παρεμβάσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, πως από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. Το Γυμναστήριο παραδίδεται και πάλι για χρήση από τις ομάδες βόλει, χάντμπολ και μπάσκετ της πόλης.

Για ένα διάστημα τριών περίπου μηνών στο Κλειστό Γυμναστήριο έγιναν ριζικές αλλαγές. Με μοναδικό στόχο την συμβολή του ΠΕΑΚΙ, στην αναβάθμιση των χώρων άθλησης των ομάδων και την ανάπτυξη όλων των αθλημάτων σάλας.

Συγκεκριμένα στο Κλειστό της Λιμνοπούλας ανακατασκεύαστηκε σε μεγάλο μέρος το παρκέ. Τοποθετήθηκε νέος φωτισμός led με αντικατάσταση όλων των παλιών λαμπτήρων. Τοποθετήθηκαν νέες μπασκέτες, νέα προστατευτικά στους τοίχους του Γυμναστηρίου. Νέοι πάγκοι για τις ομάδες και ετοιμάζονται και νέα καθίσματα για τις κερκίδες.

Επίσης, σταδιακά το επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται τα νέα σύγχρονα αποδυτήρια. Ενώ σημαντικές εργασίες αναβάθμισης έγιναν στην οροφή του Γυμναστηρίου (εσωτερικά και εξωτερικά), στα παράθυρα. Με το Κλειστό να αποκτά και νέο χρώμα, τόσο στο εσωτερικό του, όσο και εξωτερικά.

Ανοίγει το Κλειστό Γυμναστήριο Λιμνοπούλας

«Για πολλές εβδομάδες, καθημερινά και για πολλές ώρες της ημέρας, τα συνεργεία, οι υπάλληλοι του ΠΕΑΚΙ και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, δουλέψαμε όλοι μαζί για να είναι σήμερα έτοιμο, σε μεγάλο βαθμό, το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Έγιναν παρεμβάσεις, που δεν είχαν γίνει για πάνω από 20 χρόνια και όλοι μας, είμαστε περήφανοι και ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όλους όσοι εργάστηκαν για την αναβάθμιση του Γυμναστηρίου και είμαι βέβαιος πως από εδώ και στο εξής, αθλητές και θεατές, θα προσέχουν και θα σέβονται το κυριολεκτικά, νέο γυμναστήριο. Τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και στο άμεσο μέλλον, οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν. Ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων των ομάδων και των αθλητών και αθλητριών για να παραμείνει το ανακαινισμένο Κλειστό της Λιμνοπούλας, σε άριστη κατάσταση», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κολόκας.

Πηγή: epirus.news