Η παράταξή «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» επαναφέρει την πρότασή της για μια επίσημη συνεργασία μεταξύ των τοπικών αρχών και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Με αφορμή τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19 στο Δήμο μας. Η παράταξή μας «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», επαναφέρει την πρότασή της για μια επίσημη συνεργασία. Μεταξύ των τοπικών αρχών και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Κατά την άποψή μας, όπως αυτή έχει κατατεθεί άλλωστε δημόσια εδώ και καιρό. Πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή αποτελούμενη από επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων. Η οποία θα παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου τοπικά και θα ενημερώνει τους πολίτες.

Η ενημέρωση θα έχει κυρίως συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν θα υποκαθιστά τα όσα ανακοινώνονται από το κεντρικό κράτος. Αλλά θα λειτουργεί επικουρικά εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας. Πιστεύουμε ότι η κατάσταση υπερβαίνει τις δυνατότητες αντιμετώπισης από τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας οποιοδήποτε τοπικού φορέα και είναι πλέον έκδηλη η ανάγκη συνένωσης δυνάμεων.

Πηγή: epirus.news