Πρόσκληση συμμετοχής στην Ιστοσελίδα Διαλόγου και Επικοινωνίας Αυτοδιοίκησης, απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας.

Πρόσκληση σε όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου καθώς και σε Φορείς και Συλλόγους των Ιωαννίνων να συμμετέχουν στην Ιστοσελίδα Διαλόγου κι Επικοινωνίας Αυτοδιοίκησης, απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί.

Όπως τονίζει, τόσο ως προς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου όσο και προς τους Φορείς και τους Συλλόγους, η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», εγκαινίασε ένα διαδικτυακό χώρο – ένα forum, όπου προσβλέπει να αποτελέσει ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων γύρω από τα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Η πρόσκληση συμμετοχής στην προσπάθεια αυτή, δημιουργώντας έναν λογαριασμό ως παράταξη/φορέας/σύλλογος έχει στόχο την συμμετοχή στο διάλογο και την κατάθεση προτάσεων και ιδεών.

«Με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκλησή μας, στη λογική της κοινής αγωνίας για ένα δημιουργικό διάλογο προς όφελος του τόπου, σας εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά», καταλήγει η επιστολή.

Μαζί με την πρόσκληση συμμετοχής έχουν επισυναφτεί αναλυτικές οδηγίες εγγραφής οι οποίες υπάρχουν αναρτημένες και στην αρχική σελίδα του Φόρουμ.

Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται είτε μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης www.neagiannena.gr είτε κατευθείαν στο https://ideaenotita.discussion.community/.

Πηγή: epirus.news