Για τη βράβευση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου.

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» χαιρετίζει την βράβευση του δήμου Ιωαννιτών και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Best City Awards 2020» στην κατηγορία «Open Mall, ανοικτά κέντρα εμπορίου τοπικών κοινοτήτων» για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου.

Είναι ένα έργο το οποίο ως δημοτική αρχή μελετήσαμε και σχεδιάσαμε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, τους επαγγελματίες και τους πολίτες της περιοχής πέριξ της οδού Ανεξαρτησίας, κατορθώνοντας να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ.

Είναι μια παρέμβαση την οποία πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή και την υποστηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις γιατί η ολοκλήρωσή της θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα στην αναβάθμιση μιας ιστορικής εμπορικής περιοχής της πόλης, θωρακίζοντας τη απέναντι στις προκλήσεις της μετεξέλιξης του εμπορίου, ειδικά στην μετα-covid εποχή και τις προκλήσεις που φέρνει σε ότι αφορά το επιχειρείν.

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως στόχος μας ήταν τόσο η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας όσο και η θεμελίωση ισχυρών βάσεων για μια άλλη κουλτούρα συνεργασίας και σχεδιασμού μεταξύ του δήμου, της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας.

Το μεγάλο στοίχημα παραμένει η γρήγορη υλοποίησή του και θα είμαστε παρόντες να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Πηγή: epirus.news