Ο Δήμος αρωγός των αθλητικών σωματείων.

Ο Δήμος Ιωαννιτών κατανοεί απόλυτα και συμμερίζεται τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στα αθλητικά σωματεία της περιοχής αλλά και στους αθλούμενους λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Η Δημοτική Αρχή κάνει γνωστό ότι στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου θα συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση των σωματείων αφού προηγουμένως θα έχει ολοκληρωθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η κατάρτιση του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες εκπρόσωποι του Δήμου θα έχουν συναντήσεις με τα σωματεία προκειμένου να προχωρήσουν στην καταγραφή των προβλημάτων.

Ο Δήμος θα συνεχίσει να μεριμνά για την καλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Νίκος Τσόλης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης αναλαμβάνουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν τον αθλητισμό στα όρια του Δήμου.

Ελπίδα όλων είναι αυτή την χρονιά θα ξεπεράσουμε την πανδημία και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Πηγή: epirus.news